Jobba hos oss

VD

Vår nuvarande VD tar efter 17 år på posten ett kliv tillbaka för att fokusera på våra fantastiska kunder. Cad & Konstruktion söker därför en ny VD i Östergötland som kan fortsätta att utveckla vårt framgångsrika bolag. Är du rätt person? I så fall tror vi att:
– Du har en naturlig förmåga att coacha, inspirera och motivera dina medarbetare.
– Du är nyfiken på människor, verksamhetsutveckling och framtiden
– Du kan se detaljerna och hur de påverkar, men fastnar inte där utan översätter till ett helhetsperspektiv
– Du har en fallenhet för struktur och god ordning som stöttar, inte hämmar, en entreprenörskultur
– Du är verksam inom branschen och har goda kontakter med kunder och kollegor.

Kontakt: Peter Östlund: 070-370 89 27 eller  peter.ostlund@orebrobyggstatik.se


Brandingenjör

Byggnadstekniskt brandskydd

Örebro Byggstatik AB är ett väletablerat byggprojekteringsföretag med tonvikten på husbyggnadskonstruktioner. Vi arbetar också med byggledning, projektledning, kontrollansvarig enl. PBL, byggnadstekniskt brandskydd genom certifierade brandprojektörer samt energiberäkningar. Vi är ett 30-tal engagerade och kompetenta medarbetare vars styrka är den höga servicenivån. Företaget grundades 1990 och våra kontor finns nu i Örebro och Motala. Vi strävar alltid efter ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder. Vi har vuxit till att vara en betydande aktör på byggkonsultmarknaden.

Vi söker nu en brandingenjör gärna med praktisk bakgrund och erfarenhet. Vi arbetar med att upprätta brandskyddsbeskrivningar, besiktningar av utförande enl. brandskyddsbeskrivningar samt brandskyddsinventeringar av bef. byggnader. Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens och din förmåga att skapa och bevara goda relationer med våra kunder och kollegor. Du har en positiv inställning, nyfiken, ödmjuk och öppen.

Kontakt: Martin Thernell – 019-760 77 05 – martin@orebrobyggstatik.se
Ansökan: Betyg samt CV sänder du senast 2014-06-27 till martin@orebrobyggstatik.se


Vill du arbeta på Cad & konstruktion?

Cad & Konstruktion verkar som konsulter inom byggbranschen och erbjuder ett brett spektrum av tjänster: erfarna projekt- och byggledare, certifierade kontrollansvariga, projektering av bygglovs-och konstruktionsritningar, brandskyddsdokumentationer, energiberäkningar, tillgänglighetsutredningar mm. Cad & Konstruktion ingår i Byggstatik-koncernen med huvudsakliga verksamhetsområde i västra Östergötland och Örebro län. En anställning hos oss ger möjlighet till personlig utveckling i en trivsam miljö.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker:
-Projekt- och byggledare
Du är en person med flera års praktisk erfarenhet från byggbranschen i arbetsledande ställning eller med erfarenhet från liknande anställning.

-Konstruktör
Du är högskoleingenjör alt. tekniker med erfarenhet av hållfasthetsberäkningar.

-Projektör
Du är en person med praktisk erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av projektering i CAD-miljö.

Frågor besvaras av Mattias Carlsson 0141-227690 alt. 0736-223865